Продължилото с години дезорганизиране на държавата вече стана опасно за

...
 Продължилото с години дезорганизиране на държавата вече стана опасно за
Коментари Харесай

Ъндърграундът бълбука

 Продължилото с години дезорганизиране на страната към този момент стана рисково за самите ръководещи. Преди публично европредседателството ни да е реалност, девизът " Нито ден без мъртвец! " безусловно разстила кърваво червен килим за представителите на Брюксел. И до момента в който основният Политик пои народа с триумфи край Босфора, тук, в страната Му, основните Бизнесмени не сдържат апетитите си. Може и да е прав някогашният МВР-шеф Емануил Йорданов, че зад шумните и показни убийства, на които сме очевидци в последния месец, нормално стоят неуредени финансови връзки.
В куршумената тишина, вместо да рецитират задачите на европредседателството, ръководещите да обяснят какво става в задкулисието. Защо клокочи ъндърграундът? Какво се крие зад стрелбата по данъчния Иво Стаменов, за която Министерство на вътрешните работи към този момент мълчи? Каква е истината за убийствата в Нови Искър и " самоубийството " на авансово оповестения за палач Росен Ангелов? Защо показно убиха индивида на Цветан Цветанов, от който потегли сагата с " Наглите "?
Мафиотски единствено по почерк ли са изброените убийства? Или зад любовните афери, зад пируетите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата стои несръчен опит за прикриване на ужасното нещо, за което към този момент Европа не мълчи.
За какви цели на европредседателството приказват и Цветан Цветанов, и Лиляна Павлова, и Екатерина Захариева, и Бойко Борисов? Не, не просто корупция е прояла страната. Тук мафията командва, разчиства сметки и не се тормози, че оставя следи.
Забелязвате ли, че Бойко Борисов мълчи? Защо не направи щаб в Банкя поради шесторното ликвидиране? Защо не сподели и дума, че патроните в Нови Искър са изстрели против държавността?
Близките до властта медии какви версии ще изтипосат за разстрела на предприемача Петър Христов? Жалко - любовната спекулация изгърмя. Твърде рано самоубиха Росен. Ще им се наложи да измислят нещо по`така. Защо основният прокурор, шефът на следствието и основният секретар на Министерство на вътрешните работи този път липсваха от мястото на престъплението? Изпратиха по-малките да се оправят. За да не подвигат толкова звук или... Да не би Цацаров и компания да се опасяват да изрекат на глас това, което всички мислим? Мафиотски убийства, мафия. Да, но това значи да признаят, че проведената престъпност е сраснала с властта.
Докато прокуратурата и Министерство на вътрешните работи се занимават с измислени рейтинги и не разкриват същинските убийци, не търсят търсените и не залавят причинителите на закононарушения, в страната ще се извършват всевъзможни мръсни поръчки. При това по най-бруталния метод. Здравето и животът на всеки българин на процедура са в заплаха, тъй като всеки треторазряден нарушител към този момент е с ясно схващане, че няма да бъде издирван и хванат. Има и нещо по-страшно. Дори и да бъде открито кой е той, в случай че работи за страната, която по всички характерности е мафиотизирана, ще бъде затулен, с цел да бъде употребен при различен комфортен случай. Като нищо и ще го възнаградят. Превърнахме се в страна на самоубити убийци и изчезнали такива.
Осветяването и разбиването на порочните, незаконни и всеобхватни по размери и равнища схеми, в които е оплетена властта, е същинският приоритет на страната. А не измислени тези за бойкот на европредседателството, дългата ръка на Путин, втори лифтове и трети полове.
Виж всички публикации от Ина Михайлова-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР